dimecres, 14 de desembre del 2011

Bon comunicador

Victor Amela:


Víctor Manuel Amela (Barcelona, 1960) és periodista. Acuitat per la curiositat, pregunta coses a uns per explicar-les-hi a uns altres en “la contra” de “La Vanguardia”.

Inspirat per màximes de Pavese (“El món és bell perquè hi ha de tot”), Protàgores (“El món està ple de prodigis, però gens més prodigiós que l'ésser humà”), Sófocles (“Res humà m'és aliè”) i Llull (“ja que existim, alegrem-nos!”), cada dia atiza el seu gust per conèixer i comunicar, tant en premsa escrita com en ràdio (en RNE amb Juan Ramón Lucas, i en RAC1 amb Jordi Basté) i en televisió (en 8tv amb Alfonso Arús al programa Arucitys, i en Canal 33 amb Emilio Manzano).

Autor d'alguns llibres (“Fent la contra”, “Algunes coses que he après”), ha exercit la docència en la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Ramon Llull, i és autor de l'assignatura “Història cultural de l’audiovisual” de la Universitat Oberta de Catalunya.

Ha estat distingit amb diversos premis de periodisme: Associació de la Premsa de Madrid, Gremi d’Editors de Catalunya, Protagonistes, Micròfon de Plata, Àngel de Bronze, Antonio Mompeón Motos, Ferrer Eguizábal.

Com podem comprovar Victor Amela  agafa molts camps de la comunicació, oral, digital i escrit. És molt simpàtic, coherent, atrau al públic, sap cridar l'atenció, sempre bromeja.

Aquí deixo el prezi que vam fer servir per presentar al nostre comunicador a la resta de companys i el blog de seguiment que hem sobre Victor Amela.




Aquesta activitat ens ha premés coneixer a comunicadors que ja coneixíem més profundament i/o coneixer a comunicador que no coneixiem. A l'hora d'exposar-los visualment hem utilitzat programes que a la classe de GITIC ens han ensenyat i a l'hora d'exposar-los oralment el llibre de Com parlar bé en públic ens ha ajudat a millorar les exposicions orals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada