dijous, 3 de novembre del 2011

Cmaptools

Cmaptools és un sofware per crear mapes concepuals. Permet el treball local individual, com el de red, per poder treballar en grups.
  • Ventatges: És d'us lliure, és molt fàcil d'utilitzar, hi han moltes eines d'edició, hi han moltes opcions per crear esquemes.
  • Desventatges: No és coneix gaire, no reconeix altres treballs fets en programes similars, els treballs s'han d'imprimir en JPG.
El Cmaptools Permet que l'estudiant es crei el seus propis apunts, això fa que a l'hora que està fent l'esquema, l'estudiant està adquirint una sèrie de coneixements. Per tan potència el nivell acadèmic.

Cmaptools permet fer molts tipus d'esquemes, canviar les lletres de tamany, forma o color, hi ha una gran sèrie de fletxes, hi ha control ortogràfic, permet fet enllasos a pàgines web, fer anotacions dins del mapa conecptual, Té unes funcions molt similars a la barra d'eines d'un word. És molt eficaç.

Aquí us deixo un mapa conceptual que vaig fer jo mateix a GITIC una assignatura que fem a la facultat de GITIC:

http://cmapspublic3.ihmc.us/rid=1JYZN1FF7-LXTF2P-28QV/CMAP%20GITIC.cmap

Logo:
És una eina d'estudi, a mida que vas creant els diferents esquemes a l'hora és va estudiant. Des de que ens van presentar a cmaptools i a mi, hem estat treballant junts. Considero que és un programa molt útil i que poca gent coneix i hauria d'estar més reconegut. És una manera d'aprendre a diferenciar el que és més rellevant, a fer síntesis, apunts. Per tot estudiant i fins i tot mestres crec que aquest programa és una pesa clau per organitzar-nos, és un bon recurs, us ho asseguro que l'he utilitzat vàries vegades i no deixaré de fer-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada