dimarts, 4 d’octubre del 2011

Twitter

Twitter és una red molt semblant a la del facebook, la qual molts famosos fan servir per escriure petits comentaris. Aquests tenen un tamany màxim de 140 caràcters, que és diuen tweets. Els altres usuaris és poden subscriure al mateix tweet sempre posant una @ abans del nom d'usuari. Els missatges sempre són públics a no ser que s'enviïn per privat. 

També els usuaris podem agrupar un mateix grup de misatges d'un mateix tema mitjançant l'ús de hastags, aquests s'han de posar amb aquest signe #, d'una forma similar, utilitzem la @ seguida del nom d'usuari per mencionar o contestar a altres usuaris. Per poder ficar el mateix misatge d'un ltre usuari, per tant compartin-lo amb altres seguidors, farem servir la funció del retweet.



És una red la qual està tenint molts usuaris, està creixent. És una manera de seguir a molts usuaris, telenotícies, famosos i fins i tot avisa d'alguna que altre retransmissió de ràdio. És una manera ràpida i eficaç de posar-se al dia, una manera més fàcil seria fer llistes i marcar a aquells que estem seguint per temàtiques, d'aquesta manera estem molt més ben informats, ja que tenim les informacions juntes, ja que si estem seguint a moltes persones hi han textos que no són importants, llavors no és gens útil el seguiment


El primer dia que vaig fer-me el compte de twitter, em vaig fer un embolic perquè no entenia res, i ho vaig deixar estar fins que vam arribar a la classe de GITIC. Un cop allí, el professor ens va començar a explicar com anava twitter, que volia dir cada icona i la seva funció. A hores d'ara utilitzo molt el twitter, sobretot per seguir la retransmissió de partits de futbol quan no els puc veure i per seguir a algun altre famós. És una red social que cada cop utilitzen més persones, però que l'utilitzarien més si fos més senzilla d'entendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada