dimarts, 18 d’octubre del 2011

Mister-Wong


Mister Wong és un dels portals més grans d'Europa, poc a poc està creixent arreu del món. En aquí podem guardar webs interessants a un compte personal, la qual tenim acces des de qualsevol lloc on estiguem. Amb etiquetes podem emmagatzemar els favorits, aquests també els anomenen marcadors. Podem guardar per ús privat o ús públic.

Els favorits si els hi interessa a molta gent passen a anomenar-se marcadors socials i és una alternativa dels buscadors clàssics. També hi trobem recomanacions diàries dels llocs més estimats pels usuaris.

La veritat és que ho trobo productiu, en el sentit de que només ficant el teu compte des de qualsevol ordinador pots accedir al teu Mister Wong, o quan t'interessa una pàgina i no tens temps de llegir-la la guardes als teus marcadors social i la tens allà guardada, però si que és cert també que al principi és dificultós de fer funcionar. Mai he escoltat a parlar d'aquest servidor, a més és interessant saber que si algun dia no pots llegir un article, sempre pots guardar-lo als teus marcadors i llegir-ho més tard.


El meu marcador social és aquest: http://www.mister-wong.es/user/FlorentinaPG/?profile

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada