dimarts, 4 d’octubre del 2011

Documents de Google


Google Doc és un programa gratuït per crear documents des de internet, aquests poden ser col·laborats per grup. En aquests documents no és poden fer cap tipus de modificació sense el permís del editor. Durant els transcurs del document un cop ja en línia amb altres persones, és pot mantenir una conversa com si fos un xat. Per tenir un compte de google doc, s'ha de tenir un compte de gmail obligatòriament.

Disposa d'una safata d'entrada igual que la del gmail, hotmail o qualsevol compte de correu electrònic. A la part de l'esquerra hi han les diferents carpetes dels documents on també en podem crear d'altres hi ha la part dreta descriu el nom del propietari i últim ús del document.


També edicions de vídeo:


També podem fer questionaris:


Al principi d'utilitzar google docs, sincerament no li prestava gaire atenció a aquest programa perquè no l'entenia, trobava que era una mica complicat. No obstant, ara és una gran eina d'ús. De tots els programa que ens han ensenyat a la facultat és un dels que més utilitzo, a l'hora de fer treballs en grups és molt difícil posar-te d'acord per poder quedar per fer-los, ja que tothom te coses a fer a part de la facultat, aquest programa permet fer treball virtualment i a l'hora permet xatejar i deixar notes dins dels words. Un gran programa recomanat a tothom, sobretot a estudiants. Aquí us deixo una direcció sobre un tutorial de google docs, la imatge no es veu bé, però la explicació és molt clara:


http://www.youtube.com/watch?v=-6hhIvcTo_4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada