dijous, 29 de setembre del 2011

Google Reader

Google Reader permet accedir amb total rapidesa a les notícies a través dels  RSS  Really Simple Syndication,  és un sistema que fa arribar informació actualitzada molt sovint als usuaris que s'hagin subscrit a una font del contingut de per exemple un diari. 



icona RSS
Google Reader s'asmebla molt al correu electrònic, a l'esquerra al correu electrònic hi trobem la safata d'entrada, doncs aquí al google reader hi trobem les subscripcions on estem donats d'alta; al mig al correu hi trobaríem els emails, doncs en el reader hi trobem les noticies. Aquestes subscripcions les podem recollir per temàtiques en diferents carpetes com podem veure a la fotografia.

Subscripcions

Les notícies  que ens arriben al nostre compte de Google Reader, les podem enviar per correu electrònic que ha de ser de gmail o també podem enviar-ho al bloc.


Mai havia utilitzat el google reader, he de dir que tampoc s'havia de la seva existència. Jo mai he anat a comprar un diari per llegir-lo a casa i des de que utilitzo el google reader m'he subscrit a seccions de diaris, blocs que trobo interessants i d'aquesta manera estic al dia de les coses que passen al món, societat, etc. Trobo que és molt útil, per aquells que no sempre poden llegir el diari, és una manera de que sempre estiguis al dia de la secció d'aquell diari que t'interessa, perquè no sempre totes les seccions són interessants. He recomanat google reader i molta gent està fent ús d'aquest "diari virtual".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada